PIEMONTEHOUSES Piemonte Italië Woningen Rustici Huizen Langhe, Meren, Alpen, liguria Valle d'Aosta


Vendere con Piemonte Houses

Als u besluit om uw huis in Piemonte, Liguria of Valle d’Aosta te verkopen, wil PIEMONTE HOUSES u daar als partner graag bij helpen.
Ons team stuurt twee kantoren in de regio aan, te weten in Alba en Dogliani en de organisatie maakt deel uit van het netwerk van Gabetti Property Solutions.
Zo kunnen we een beroep doen op een groot aantal vestigingen door Italië heen die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen regio met internationale allure. Daarmee bieden we een uitgebreide service en kunnen onderhandelingen voeren op ieder niveau.
De eerste stap is contact met ons opnemen om uw woning gratis te laten taxeren. Besluit u vervolgens om de verkoop aan ons toe te vertrouwen, dan heeft u de zekerheid dat onze organisatie er alles aan zal doen om uw woning te promoten in de verkoop.
Onze strategie om de verkoop te stimuleren is door de jaren heen geperfectioneerd en voor de woningen die aan ons voor de verkoop zijn toevertrouwd, weten we de juiste doelgroep te bereiken op lokaal, nationaal en internationaal niveau.
Het belangrijkste instrument om onze klanten wereldwijd te bereiken is de website www.piemontehouses.com. Deze is vertaald in vijf talen en staat op topposities bij belangrijke zoekmachines (Google, Yahoo, Virgilio etc.). Elke vertaling is toevertrouwd aan een partner die gekwalificeerd is om te vertalen. Deze partner houdt de website up-to-date en promoot deze binnen zijn gebied met het uiteindelijke doel het aantal bezoekers te vergroten.
In de centra van Alba en Dogliani hebben onze kantoren een uitgebreide vitrine waarin onze woningen met de belangrijkste kenmerken een belangrijke plaats innemen.
Dit heeft met name een grote aantrekkingskracht op de vele toeristen die passeren.
Dankzij het goede immago van de organisatie waar we toe behoren, welke altijd garant staat voor betrouwbaarheid en competentie, en dankzij de resultaten die we tot op heden hebben geboekt, zijn we momenteel een gevestigde naam in de onroerend goed markt in onze regio.
De grote know-how en competentie van onze directeur Ing. Luigi De Vico heeft al menigmaal tot een interview geleid met toonaangevende magazines in de Italiaanse huizensector zoals ‘Il Sole 24 Ore’ en ‘Panorama’.
Maarzelfs internationale bladen hebben een beroep gedaan op zijn kennis van de regio Piemonte en artikelen daarover kunt u terugvinden in ‘Case & Country’ en ‘Country Life’.

Alle onze objecten
pIEMONTE HOUSES
PIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
Selecteer regio
Immobili in collina - Piemonte houses Immobili nelle terre dei laghi - piemonte houses Immobili sulle alpi - Piemonte houses Immobili al mare, in città... - Piemonte houses

Zoek op prijs:
van €:
in €:
Gebied:
Objectcode:

AGRIASSET
agriturismoforsale