PIEMONTEHOUSES Piemonte Italië Woningen Rustici Huizen Langhe, Meren, Alpen


Benvenuti su PIEMONTE HOUSES

PIEMONTE HOUSES is een organisatie die sinds 2002 op de onroerend goed markt opereert bijgestaan door professionele medewerkers met uitgebreide kennis van het gebied. De structuur is dusdanig, dat we niet alleen de lokale markt optimaal van dienst kunnen zijn, maar ook op nationaal niveau en internationaal niveau is onze service optimaal en zijn we een geschikte partner in het meest fascinerende stukje van Piemonte.

Dankzij deze gedegen kennis van de huizenmarkt in deze regio en door de vakkundigheid van de medewerkers (allen met een universitaire achtergrond, goede taalkundige kennis en een internationale instelling) is PIEMONTE HOUSES een goede partner op elk gebied van de onroerend goed markt.

Luigi De Vico, Civiel ingenieur, MBA in Turijn en makelaar. Hij is geboren in Bologna,  woonzaam in Turijn en spreekt vloeiend Engels, Frans en Spaans. Hij heeft een fascinatie voor het gebied en de levensstijl van de Langhe waar het bedrijf werkzaam is. Tussen de heuvels van dit magnifieke landschap is zijn bedrijf uitgegroeid tot een waardige speler op het bord van de huizenmarkt en is hij ook op internationaal gebied inmiddels een vertrouwd gezicht.

Andrzej Brzoska is geboren in Varsavia. Na het voltooien van zijn studie (waaronder ook een makelaarsopleiding) aan verschillende Universiteiten over de wereld, is hij in verschillende handelsfuncties werkzaam geweest. Ook hij heeft uiteindelijk gekozen voor de prachtige regio van de Langhe om zich te vestigen en zich hier te richten op de internationale huizenbemiddeling.

Nicola Dardo.  Nicola is woonachtig in De Langhe en  architect van beroep.  Hij is hobbymatig fotograaf en een groot liefhebber van de streek en de traditionele architectuur van de streek. Sinds 2004 is Nicola werkzaam bij Piemonte houses, waar hij voornamelijk actief is op het gebied van herstructurering en renovatie van gebouwen. Hij heeft hierbij de wens om weer leven en functie te geven aan de verlaten panden die te vinden zijn in het  landschap van De Langhe. Hij spreekt Frans en Engels.

Monique en Hermando Hofman. In 2008 hebben zij zelf een huis gekocht in de streek De Langhe en een jaar later hebben zij de deuren van hun B&B, Casavabene geopend. Piemonte Houses heeft hen gevraagd Nederlanders en Belgen bij te staan die graag een (tweede) huis willen kopen. Het gaat daarbij om het voeren van de eerste contacten, begeleiding ter plaatse en eventueel een stukje after sales.

PIEMONTE HOUSES

tel. +39 0173 70325
info@piemontehouses.com

Alle onze objecten
pIEMONTE HOUSES
PIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
pIEMONTE HOUSES
Selecteer regio
Immobili in collina - Piemonte houses Immobili nelle terre dei laghi - piemonte houses Immobili sulle alpi - Piemonte houses Immobili al mare, in città... - Piemonte houses

Zoek op prijs:
van €:
in €:
Gebied:
Objectcode:

AGRIASSET
agriturismoforsale